Nippon-Karate.dkNippon-karate.dk

7/12-2020: På grund af corona-restriktioner er der sidste træning i klubben mandag d. 7/12. De planlagte gradueringer afholdes i forbindelse med mandagens undervisning. 

 

5/11-2020: På grund af corona er der ikke plads til flere børn på begynderholdet. Skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at komme på venteliste.

 

 

Nye forholdsregler mod covid-19 - 25. oktober 2020

  1. Fra torsdag d. 29. oktober bærer alle som udgangspunkt mundbind ved ophold i lokalerne.
  2. Fra mandag d. 26. oktober vil vi bede forældre om at aflevere og hente børn uden at komme ind i klubben. Hvis det er nødvendigt kort at komme ind, skal man sikre sig at der højst er 10 personer i klubben (inklusive børn).
  3. Lokalerne skal forlades umiddelbart efter træning, og man møder umiddelbart før træning, så forsamlingsforbuddet ikke overtrædes ved holdskift.
  4. Voksen begynderhold starter 19:45 for at give tid til holdskift.
  5. Skulle der komme mere end 10 til voksentræning, må sidstankomne gå igen.

 

Velkommen til Nippon Karate-Do Kai's hjemmeside. Vi bestræber os på at træne karate med den samme ånd og disciplin, som det bliver gjort i Japan.

Nye elever er altid meget velkomne. Vi optager løbende nye medlemmer fra 5-99 år.

Kom og deltag gratis i 14 dage. 

Der findes mange forskellige stilarter indenfor karate. Den vi træner hedder Shotokan J.K.A., og blev udbredt af Sensei Gichin Funakoshi i Japan fra 1922. I dag udgør denne stilart omkring 80% af al karate på verdensplan, og er en højt udviklet form for fysisk og mental træning. Gennem træningen udvikles selvtilliden via disciplin, gensidig respekt og æring i selvforsvar.

Karate vender sig imod vold.

Klubben er medlem af Japan Karate Association (J.K.A.) gennem J.K.A. Danmark.