Nippon-Karate.dkNippon-karate.dk

2/2-2022 Miniholdet genopstår

Vi har fundet en træner til vores minihold 5-7 år. Det kommer til at køre onsdag 16:45 - 17:30 fra d. 23. februar. Foreløbig er der plads til alle der vil prøve, men skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hvis du kommer forbi, så har vi styr på hvor mange vi bliver.

Vi har haft opslag hængt op med den forkerte ugedag. Vi beklager, og er ved at få det rettet.

Man skal bare møde op i tøj som man kan bevæge sig i, og gerne med en dunk vand. Forældre kan vente i et lokale ved siden af under træningen. Adressen er Kastanje Allé 4, 1. th., 2720 Vanløse

 

 

Velkommen til Nippon Karate-Do Kai's hjemmeside. Vi bestræber os på at træne karate med den samme ånd og disciplin, som det bliver gjort i Japan.

Nye elever er altid meget velkomne. Vi optager løbende nye medlemmer fra 5-99 år.

Kom og deltag gratis i 14 dage. 

Der findes mange forskellige stilarter indenfor karate. Den vi træner hedder Shotokan J.K.A., og blev udbredt af Sensei Gichin Funakoshi i Japan fra 1922. I dag udgør denne stilart omkring 80% af al karate på verdensplan, og er en højt udviklet form for fysisk og mental træning. Gennem træningen udvikles selvtilliden via disciplin, gensidig respekt og æring i selvforsvar.

Karate vender sig imod vold.

Klubben er medlem af Japan Karate Association (J.K.A.) gennem J.K.A. Danmark.